יש כאלה שסבורים, כי שף פרטי הוא מנת חלקם של העשירים בלבד. אך אולי
תופתעו לדעת כי השכיחות של הזמנת שף שיגיע אליכם עד הבית היא נפוצה למדי. ראשית
אורך החיים העסוק לא מותיר לאנשים זמן פנוי ושנית לא כולם יודעים לבשל...זו הסיבה
שאם יש לכם ארוחה חשובה ואפילו מסיבה, אולי תבחרו להפתיע את האורחים עם שף שיכין
ארוחה חגיגית. השף מגיע עם מגוון מטעמים שמתאימים לאירוע ולאורחים, תוכלו להפתיע
עם סגנון בישול מיוחד או לדבוק למוכר והטוב. השפים שמגיעים אליכם הביתה, יבצעו הכל
בקפידה, ידאגו לערוך את השולחות ואפילו ידאגו למוסיקת רקע מתאימה, כך שהשהייה תהיה
נעימה.
יש להגדיר את התקציב של השף הפרטי מראש, לבדוק מה עלות החומרים, הזמן
שלו אם מדובר בסדנה או ארוחה רגילה וכדומה. התאמת התפריט, תתבצע בהתאם לזמן
האירוע, לאורחים ולנושא האירוע המאכלים יכולים להיות מסודרים במזנון פתוח או בהגשה
אישית. הגשה אישית לעיתים מסמלת את נחלת העבר כיום אנשים יעדיפו במזנון מעוצב בו
יוכלו לבחור בעצמם ממה לטעום וכמה למזוג מכל מנה, אם אתם מודאגים מהפן האסתטי
תשמחו לדעת שיש מגוון רחב של רעיונות ברשת לעיצוב מזנון בהתאם לאירוע שלכם.
התייעצו עם השף הפרטי לגבי התפריט
תפריט עשיר הוא מתכון נהדר לאירוע מוצלח. את זה יגידו לכם השפים
הפרטיים שיש להם שנים רבות של ניסיון. שתפו את השף שתזמינו לגבי ההעדפות של
האורחים, אם למאכלים בשריים או חלביים. האווירה עם שף פרטי, הינה אווירה אינטימית
וחמה יותר. אנשים מעדיפים מסיבות שקטות, קטנות ותרבותיות יותר, המסיבות או
האירועים ההמוניים כבר אינן מנת חלקנו. השף יגיע עם כל הציוד שיכלול חומר גלם,
כלים מעמדים ועוד כל מיני הפתעות שהוא מכיר מעולם הבישול.
לפני המפגש עם השף מומלץ לבדוק מה הוא סגנון התפריט אותו אתם רוצים
להגיש אתם יכולים להתרשם ממנות שמוצעות ברשת, תרצו
גם לחשוב כמה מנות האירוע יכלול האם תרצו הגשה אישית, מזנון או הגשה אישית של
המנות העיקריות ומזנון הכולל למשל מנות פתיחה ובר מתוקים. אל תדאגו אם אין לכם
כיוון ברור, השף יעזור לכם לבחור את המנות ולתכנן את הארוחה כך שתתאים לכן
ולאורחים.
השפית הפרטית שלי- נועה דניס
אם חשבתם שרק שפים קיימים בנמצא, אז כדאי שתדעו כי גם שפיות והם לא
פחות טובות מהשפים הגדולים. אחת השפיות שבתחום התמחותה הוא במאכלים חלביים- ים
תיכוניים ואקזוטיים היא נועה דניס. נועה
אהבה את הבישול מגיל קטן, כשהשתחררה מהצבא עברה לפולינזיה הצרפתית עם בעלה וילדיה.
נעה לא וויתרה על הבישול ונסעה לצרפת ללמוד בביה"ס הגבוה בעולם לבישול LE CORDEN BLUE
וחזרה עם ידע רב ומאכלים מפתיעים וחדשניים שיעוררו את סקרנותם של רבים
מאוהבי עולם הגסטרונומיה.
נועה פתחה חברת קייטרינג במושב בו גדלה והיא מספקת שירותי קייטרינג
לאירועים קטנים עד 100 איש. בנוסף היא עורכת סדנאות לאפייה, בישול, קינוחים ועוד.
תוכלו להגיע לטעימות ולשבת איתה על התאמת תפריט עשיר ומגוון וכן לטעום ממאכליה
המיוחדים שכבר עשו להם שם בזמן די קצר.